Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ساری با اشاره به قرارگیری برخی مدارس مرکز استان در کوچه‌های تنگ و قدیمی شهر، گفت: شهرداری ساری مدارس مرکز مازندران را ایمن‌سازی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حسن کلانتری امروز در جلسه کمیسیون عمران و فنی شورای اسلامی شهر ساری با بیان اینکه ایران در زمره 10 کشور حادثه خیز دنیا و مازندران نیز جز پنج استان حادثه‌خیز کشور است، اظهار داشت: سازمان آتش نشانی در راستای وظایف خود اقدامات موثری را در مدارس انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سال 91 برای 120 مدرسه در ساری نقشه‌های ایمنی تهیه و چک لیست‌هایی به مدیران آن ها ارائه کردیم. پس از آن و در بازدیدهای انجام شده متأسفانه مشاهده شده که بسیاری از این مدارس نسبت به انجام آن ها کوتاهی کردند.

کلانتری، برگزاری مانور زلزله در مدارس غیردولتی را یکی دیگر از اقدامات سازمان آتش نشانی شهرداری ساری عنوان کرد و گفت: سازمان نظر کارشناسی خود را ارائه می‌دهد و در بسیاری از موارد مجری آن ها نیست.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری ساری با انتقاد از موقعیت جغرافیایی بسیاری از مدارس شهر ساری، گفت: متأسفانه موقعیت برخی مدارس به گونه ای است که خودروهای آتش نشانی به دلیل برخورد با کوچه‌های باریک قادر به دستیابی آن ها نیستند و  برای اطفای حریق باید تا 200 متر لوله‌کشی صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: آتش نشانی ساری برای هرگونه همکاری با مدارس در راستای ایمن‌سازی آن ها آمادگی کامل دارد.

فرصت پنج ساله به مدارس جهت مقاوم سازی در برابر با زلزله

فرامرز نقیبی، رئیس کمیسیون عمران و فنی شورای اسلامی شهر ساری در این جلسه با بیان اینکه کشور ایران بر روی گسل‌های فعال قرار دارد، گفت: زلزله‌های اخیر رخ داده در نقاط محتلف کشور ضرورت توجه به اماکن پرتراکم در شهرها را افزایش داده که مدارس یکی از مهم‌ترین آن‌ها هستند.

وی بر تسریع در اتخاذ تدابیر و انجام اقدامات لازم در جهت مقاوم‌سازی مدارس شهر ساری تأکید کرد و گفت: باید امکانات اطفا حریق در مدارس کنترل شده و مناسب‌سازی مبادی‌های ورودی و خروجی آن ها نیز صورت پذیرد.

نقیبی ابراز امیدواری کرد: در امر ایمن‌سازی مدارس شاهد همکاری همه نهادها و دستگاه‌های متولی باشیم.

سعید نجاریان، عضو کمیسیون عمران و فنی شورای اسلامی شهر ساری  نیز با چالش زا خواندن کاهش بودجه عمرانی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در سال 97 گفت: مدارس ما با معایب فراوانی در مواجهه با زلزله روبرو هستند که باید برای آنها چاره اندیشی کرد.

وی افزود: فاصله درب ورودی اکثر مدارس تا ساختمان کلاس‌های آموزشی آن ها زیاد است و این موضوع ممکن است در مواقع بروز اتفاق کار را برای آتش نشانان و امداد رسانان سخت کند.

نجاریان به بهسازی و افتتاح سالن‌های ورزشی در سطح شهر اشاره کرد و گفت: در زلزله اخیر تهران مشاهده کردیم که مردم سالن‌های ورزشی را به عنوان پناهگاه انتخاب کرده اند که اهمیت موضوع سالن‌ها در چنین مواقعی بیشتر نمایان می‌شود.

مقاوم‌سازی مدارس غیرانتفاعی ساری

اسفندیار عشوری، عضو کمیسیون عمران و فنی شورای شهر ساری نیز بر ضرورت توجه بیشتر به پیش بینی‌های لازم برای مواجهه با بلایای طبیعی در مدارس تأکید کرد.

وی افزود: متأسفانه عمده مشکلات مربوط به عدم مقاوم‌سازی در مدارس غیرانتفاعی وجود دارد که باید برای برطرف کردن آن ها اقدام کرد.

عشوری گفت: باید از راه‌های مختلف، مدارس غیرانتفاعی را به رعایت الزامات ایمنی مجاب کرد که اعطای تسهیلات بانکی و طرح‌های تشویقی می‌تواند از جمله آن ها باشد.

مقاوم‌سازی اماکن پرجمعیت ساری

سید مسعود مدینه، رئیس شورای اسلامی شهر ساری و عضو کمیسیون عمران و فنی شورای شهر ساری نیز در این جلسه گفت: پس از وقوع زلزله کرمانشاه، در نخستین جلسه هیت رئیسه موضوع مقاوم‌سازی اماکن پرجمعیت از جمله مدارس را در دستور کار قرار دادیم.

وی با بیان اینکه وجود برخی رانت‌ها در مدارس غیرانتفاعی باعث بروز نابسامانی‌هایی شده است، افزود: پیشنهاد می‌کنم طرحی آماده شود تا بر اساس آن مدارس غیرانتفاعی در فرصتی پنج ساله نسبت به نوسازی، بهسازی و مقاوم سازی بنای ساختمان‌های شان اقدام کنند.

مدینه، اقدام لازم در جهت فرهنگ‌سازی و آموزش به دانش آموزان در راستای مقابله با زلزله را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: بسته‌های آموزشی را تهیه کرده و با کمک معاونت فرهنگی و سازمان آتش نشانی شهرداری و هلال احمر نسبت به اجرایی کردن آن ها اقدام کرد.

نعمت الله دهبندی، معاون فنی اداره کل نوسازی مدارس مازندران نیز با ارائه آمارهایی از اقدامات صورت گرفته درباره ایمن‌سازی مدارس گفت: اکثر مدارس به سیستم اطفای حریق خشک مجهز هستند و حتی تعدادی از آن ها به سیستم اطفای حریق تر نیز تجهیز شده اند.

انتهای پیام/

R41358/P1494/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۶۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف محموله بزرگ تخم‌مرغ غیربهداشتی در مازندران

مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به شناسایی یک محموله بزرگ غیربهداشتی تخم‌مرغ در این استان گفت: این محموله شامل ۴۰۰ کارتن معادل ۴۹۰۰ کیلوگرم تخم مرغ غیرمجاز و بدون موازین بهداشتی توقیف شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حمزه آقاپور گفت: با ورود دامپزشکی مازندران ‌و اکیپ نظارت بهداشتی اداره دامپزشکی شهرستان ساری و با همکاری اطلاعات سپاه مازندران یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در استان شناسایی و کشف شد.

وی افزود: دو خودرو ایسوزو که به حمل تخم‌مرغ‌های غیربهداشتی بدون هویت و بدون رعایت دستورالعمل بهداشتی اقدام می‌کردند، در شهرستان ساری توقیف شده و برای رسیدگی به پرونده و صدور دستور مراجع قضایی، محموله‌هایشان به صورت موقت در یکی از سردخانه‌های شهرستان ضبط شد.

آقاپور کاظمی گفت: از این دو خودرو 400 کارتن معادل 4900 کیلوگرم تخم‌مرغ، بدون نشانه گذاری و درج اطلاعات مربوط توقیف شد. در این محموله‌ها اطلاعاتی همچون تاریخ تولید و انقضا درج نشده و جعل اسناد دولتی مانند گواهی حمل بهداشتی قرنطینه‌ای، حمل و نقل غیربهداشتی و نداشتن پروانه و کد رهگیری خودرو صورت گرفته بود.

مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: شهروندان از خریداری تخم مرغ شکسته، کثیف، ترک خورده یا نگهداری شده در خارج از یخچال خودداری کنند و بلافاصله پس از خرید تخم مرغ آن‌را به یخچال منتقل کنند.

وی افزود: تخم مرغ ها باید نشانه و تاریخ داشته باشند و تخم مرغ بسته بندی شده را با بسته اصلی آن در یخچال نگهداری کنند.

مدیر کل دامپزشکی مازندران تصریح کرد: این اداره کل از طریق سامانه 1512 آماده دریافت شکایات و اعلام گزارشات مردمی است‌.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خانه های امامزاده ابراهیم شفت ایمن سازی می شود
  • توقیف شمش‌های قاچاق در ساری
  • شمش‌های مسی قاچاق در ساری توقیف شد
  • مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت
  • توقیف شمش‌های مسی قاچاق در ساری
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بندپی شرقی شهرستان بابل
  • ایمن‌سازی دیواره‌های سنگی کانال‌های مستعد ایجاد حادثه در سطح منطقه پنج ارومیه
  • توقیف محموله بزرگ تخم‌مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • اصلاح خط لوله فاضلاب و ایمن‌سازی خیابان شهیدان کاظمی انجام شد
  • شناسایی بیش از ۳۱۰۰ فقره انشعاب غیر مجاز آب در مازندران