Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری پروژه پهنه بندی لرزه ای ساری بر لزوم توجه به مطالعات ریز پهنه بندی تاکید کرد.

به گزار ایلنا از ساری ،جعفریان عصر امروز در دوازدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر ساری با تشریح و اهمیت مبحث زلزله اظهار کرد:سراسر ایران منطقه پرخطر از حیث زلزله محسوب می شود که باید مورد توجه و مطالعه قرار گیرد.

وی افزود:گسل خزر به طول 600 کیلومتر بزرگترین گسل  کشور محسوب می شود که در صورت بروز زلزله خطرات جدی را برای استان در پی خواهد داشت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجری پروژه ریز پهنه بندی لرزه ای ساری ادامه داد: با وجود اینکه موضوع ریز پهنه بندی شهرهای ساری، بابل و رامسر از سال 91 کلید خورد ولی متاسفانه نه تنها در هیچ کدام از شهرها اتمام نیافت بلکه در ساری با پیشرفت فیزیکی 30 درصد همراه بوده است.

وی با تشریح ریز پهنه بندی شهرهای استان ،گسل های فعال مازندران و تجربه های زلزله های مخرب، مشکلات آیین نامه 2800 در تعیین شتاب مبنای طرح، مشکلات و خطاهای طراحی و اجرای سازه ها به لحاظ کیفیت بتن ریزی را شمار بروز زلزله عنوان کرد.

جعفریان ادامه داد: گسترش جمعیت استان و گرایش به سازه های بلند و تاثیر بر طرح های جامع توسعه شهری اعم از گسترش شهری و تغییر کاربری، زمینه های دیگر بروز زلزله محسوب می شود.

وی، با یادآوری زلزله های مهیبی که از سال 1336در بندپی مازندران به وقوع پیوست گفت که هر 10 سال زلزله های مهیبی با حدود 10هزار کشته را داشتیم .

جعفریان افزود: در حدود 277 زلزله سه ونیم ریشتری را در  مازندران و گیلان داشتیم و در 100 سال اخیر نیز 7 زلزله بالای 6 ریشتر گزارش شده است.

وی افزود: از سال 1391 تاکنون در استان مازندران 1458 زمین لرزه رخ داده است.

عضو هیات علمی پژوهشگاه زلزله شناسی گفت :یکی از پرخطرترین کشور جهان به لحاظ زلزله خیزی کشور شیلی در حاشیه غربی آمریکای جنوبی است و ایران هم همانند این کشور نقطه پر خطر است.

جعفریان در ادامه بر لزوم جدی گرفتن این مهم تاکید کرد و افزود: با این وجود به نظر می رسد عزم جدی در این زمینه وجود ندارد.

عضو هیات علمی پژوهشگاه زلزله شناسی،با طرح این پرسش که الگوی توسعه شهر و ساخت و ساز بایستی در کدام قسمت شهر باشد وجود دارد یا نه؟ ادامه داد: آیا این الگو  را برای شهری که روی گسل باشد داریم ؟

وی در ادامه بر لزوم ریز پهنه بندی شهرهای استان مازندران تاکید و گفت که معروفترین  گسل های خزر ، شمال البرز ، گسل فیروزکوه و مشاء را در استان مازندران داریم.

مجری ریز پهنه بندی شهر ساری، با اعلام این شهرساری دقیقا بر روی گسل زلزله قرار دارد گفت: گسل خزر با طول 600 کیلومتر که بزرگترین گسل کشور است مرکز استان سه ونیم کیلومتر با این گسل و 37.5کیلومتر با گسل شمال البرز فاصله دارد.

عضو هیات علمی پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله با اعلام اینکه از زلزله های اخیر در غرب کشور باید عبرت بگیریم ادامه داد:آئین نامه طراحی ساختمان ها در برابر زلزله ،شتاب سه دهم جی را برای دوره بازگشت 475 سال نشان داده است و به عبارتی بیس از دو برابر شدت زلزله بیشتر از و شدیدتر از وقوع آن بوده است.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۱۵۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف کار انتخاب نماینده مجلس به دور دوم رسید که در این راستا مردم در ۲۱ اردیبهشت ماه دوباره پای صندوق‌های رأی حاضر خواهند شد.

یکی از نامزدهایی که در انتخاب ۲۱ اردیبهشت ماه در گردونه انتخاب مردم بیرجند، درمیان و خوسف قرار دارد، علی مولوی حقیقی است که برای آشنایی با دیدگاه‌های این نامزد خبرگزاری مهر مصاحبه‌ای با وی در قالب چند سوال انجام داده است.

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

طبق گفته مقام معظم رهبری مجلس جدید آرایش متفاوتی از مجلس گذشته خواهد داشت. به اعتقاد من برخی مستقل خواهند بود و برخی با وابستگی به یک جریان خاص وارد مجلس می‌شوند ولی در مجموع جناح بندی و طیف بندی بین جریان‌های انقلابی خواهد بود.

*مهمترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد چیست؟

به نظر من تلاش برای حفظ امنیت و آرامش داخلی برای بهبود وضعیت معیشتی مردم و اشتغال و … یک اولویت است که مجلس در این زمینه باید اقدام انقلابی انجام دهد. وقتی رهبر معظم انقلاب اسلامی راهکار برون رفت از مشکلات اقتصادی را حضور مردم در این عرصه می‌دانند مجلس نیز باید راهکارهایی در این زمینه تدوین کند. و در هر حال معیشت مردمی بی شک یک اولویت است.

باتوجه به اقدامات دفاعی ایرانی در مواجهه با رژیم صهیونیستی حمایت تمام و کمال از نیروهای نظامی کشور برای مجلس یک اولویت است.


*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

با توجه به کارنامه مدیریتی و اجرایی در حوزه امنیتی و اشرافیت به شرایط کشورهای همسایه و برخی دیگر از کشورها اولویتم عضویت در کمیسیون امنیت ملی است هر چند در کنار آن توجه ویژه به مسائل معیشتی مردم خواهم داشت.


*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و چه راهکاری برای رفع آن دارید؟

به نظرم ناپایداری در ثبات مدیریتی یکی از مشکلات خراسان جنوبی است و کوتاه بودن طول مدیریت در رده‌های میانی از یک طرف و در برخی موارد ناپختگی و ناکارآمدی مسئولین موجب شده که مشکلات به سرعت مرتفع مشوند.

کد خبر 6079687

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به حقوق و مسائل مادی معلمان
  • ضرورت توجه جدی به مسائل تربیتی و پرورشی در آموزش‌وپرورش
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • فیلم‌ های سینمایی امروز تلویزیون + جدول فیلم‌ های امروز، پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت
  • آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟
  • پیشنهاد استاندار هرمزگان برای ایجاد ‌راه زمینی به کیش
  • آیت‌الله مرتضوی: «حفظ نظام» به معنای نظام عام اجتماعی است؛ نه نظام سیاسی
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • ضرورت توجه به کارگران نخبه و نخبگی در جامعه کارگری
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت