Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، یاسر جعفریان در حاشیه دوازدهمین جلسه شورای شهر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری اظهار کرد: الگویی برای ساخت‌وساز در کشور نداریم و باید کاراکتر و معیاری برای گسترش شهرها وجود داشته باشد که شهرها به کدام طرف گسترش پیدا کنند.

وی افزود: در سال  ۱۳۳۶ در بندپی مازندران زلزله‌ای با بزرگی۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ بیش از یک‌هزار و 500 تلفات داشته است و در صد سال گذشته ۲۷۷ زلزله بالای ۳.۵ ریشتر و هفت زلزله بالای ۶ ریشتر در مازندران رخ داده است.

عضو هیأت علمی پژوهشگاه زلزله‌نگاری و مجری پروژه ریزپهنه‌بندی در ساری با بیان اینکه  معروف‌ترین گسل در مازندران گسل خزر، البرز  و فیروزکوه است و شهر ساری روی گسل خزر قرار دارد، اضافه کرد: گسل خزر بزرگ‌ترین گسل در کشور است که ۶۰۰ کیلومتر طول دارد و از شهر‌های ساری، بهشهر، نکا و از وسط گرگان و جنوب آمل، قائم‌شهر، چالوس و نوشهر و رامسر می‌گذرد و هرچه طول گسل بیشتر باشد خرابی و لرزه آن هم بیشتر است.

این مسؤول با اشاره به اینکه گسل شمال البرز به طول ۳۳۰ کیلومتر طول دارد و بسیار بزرگ است، گفت: مرکز شهر ساری ۳.۵ کیلومتر با گسل خزر و ۳۷.۵کیلومتر با گسل شمال البرز فاصله دارد و زلزله‌ها تا هزار کیلومتر خرابی ایجاد می‌کند.

جعفریان اظهار کرد: دیواره سد شهید رجایی با حجم مخزن ۱۶۰ کیلومترمکعب روی گسل زلزله قرار دارد و در هنگام زلزله خرابی زیادی به بار می‌آورد.

وی با بیان اینکه سه شهر ساری، بابل و رامسر از سال ۹۱ در دستور کار ریزپهنه‌بندی هستند، خاطرنشان کرد: پروژه ریزپهنه بندی در سه شهر بابل، ساری و رامسر ناقص بوده و هنوز به‌طور کامل انجام نشده است.

عضو هیأت علمی پژوهشگاه زلزله‌نگاری با بیان اینکه مدت اجرای طرح ریزپهنه‌بندی دو ساله بوده است،  ادامه داد: ریزپهنه‌بندی کار بزرگ و قوی بود که تا به الان هیچ کدام از این پروژه‌ها تمام نشده و حمایت‌های لازم از مشارکت ۴۰ درصدی شهرداری و سازمان برنامه‌ریزی انجام نشده است.

این مسؤول یادآور شد: از سال ۹۱ تاکنون ساری هشت درصد و بابل ۶۵ درصد و رامسر ۱۸ درصد در اجرای پروژه ریز پهنه‌بندی پیشرفت داشته است.

جعفریان به چرایی اجرای طرح ریزپهنه‌بندی اشاره کرد و گفت: شهرهای مازندران بدلیل تجربه‌های بزرگ زلزله و مشکلات آیین‌نامه‌های ساختمان و طراحی و اجرای ضعیف ساختمان نیاز به طرح ریز پهنه‌بندی دارد.

وی بیان کرد: سازنده‌ها بدلیل نداشتن علم کافی و به‌دلیل مسائل اقتصادی از کیفیت سازه‌ها کم می‌کنند و در استان مازندران با قابلیت و جمعیت و خطری که تهدیدش می‌کند مسؤولان باید توجه بیشتری کنند.

مجری پروژه ریزپهنه‌بندی در ساری به روند کند این پروژه در مازندران اشاره کردو افزود: در بیشتر شهر‌های مختلف کشور و مراکز استان‌ها به‌ویژه ارومیه انجام شده است.

این مسؤول تأکید کرد: غولی در زیر شهر خوابیده و ما هیچ نمی‌دانیم، اگر زلزله در ساری اتفاق بیفتد آیا بیمارستان‌ها و اماکن مهم دیگر سالم می‌مانند.

جعفریان بیان کرد: مردم عادی هیچ اطلاعی از این مسائل ندارند و مسؤولیتی هم ندارند و بدون شک متخصصان و مسؤولان که از این مسائل آگاه هستند و باید جوابگو باشند.

وی دلیل عدم پیشرفت کار در پروژه‌ی ریزپهنه بندی ساری را عدم تأمین منابع دانست که امید است با همت مسؤولان ادامه یابد، گفت: در مازندران یک پروژه ۶ سال طول می‌کشد برای مردم شهرم ناراحت هستم در صورتی‌که در شهر‌های دیگر پروژه ریزپهنه‌بندی به‌سرعت انجام شده و تنها در استان مازندران این پروژه تمام نشده است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۶۴۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با استفاده از روش علمی، موفق به تولید بیشتر توت فرنگی شدند.

آنها با راهنمایی‌های دکتر حدادی نژاد از اساتید این دانشگاه متوجه شدند برای افزایش تولید، اگر از مواد زیستی استفاده کنند این مواد می‌تواند نیاز گیاه را تامین کند و مقدار تولید بالا برود.

در این روش در دو مزرعه در بهنمیر با پوشش تونلی و پلاستیکی، هم آفت و هم علف هرز کمتر در تولید توت فرنگی استفاده می‌شود.

معاون مدیریت باغبانی جهاد کشاورزی مازندران از برداشت توت فرنگی در سطح ۱۷ هزار هکتار از مزارع استان مازندران خبر داد.

به گفته ملایی پیش بینی می‌شود ۱۷ هزار تن انواع توت فرنگی در این مزارع تولید و روانه بازار شود. مازندران در این زمینه رتبه دوم کشور را دارد.

وی با اشاره به تغییر کشت از سنتی به روش‌های نوین افزود: در روش‌های جدید، با استفاده از عملیات تقویت خاک و پوشش پلاستیکی، موجب زودرس کردن برداشت و کیفیت تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • توقیف شمش‌های قاچاق در ساری
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضائیه از فرآیند امور در بزرگترین و تخصصی‌ترین بندر کانتینری کشور
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • شمش‌های مسی قاچاق در ساری توقیف شد
  • توقیف شمش‌های مسی قاچاق در ساری
  • بهره‌برداری از بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • توقیف محموله بزرگ تخم‌مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • شناسایی بیش از ۳۱۰۰ فقره انشعاب غیر مجاز آب در مازندران
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی