Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@21:22:47 GMT

۱۹ درصد مدارس مازندران فرسوده و تخریبی هستند

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۰۶۰۹۵

۱۹ درصد مدارس مازندران فرسوده و تخریبی هستند

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، علیرضا سعدی‌پور در مانور سراسری زلزله که همزمان با سراسر کشور در دبیرستان دخت ایران پروین ناحیه ۲ ساری برگزار شد، اظهار کرد: ساخت و احداث مدارس ایمن و مقاوم‌سازی مدارس فرسوده  اولین اقدام در جهت پیشگیری از حوادث از جمله زلزله است.

وی یکی از مطالبات ما ساخت و احداث مدارس و فضاهای آموزشی استاندارد است، افزود: این مطالبه جدی را از اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مازندران داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه ۱۹ درصد مدارس استان فرسوده و تخریبی است، تصریح کرد: اگر در رابطه با استحکام بنا و مقاوم‌سازی مدارس استان اقدامات مناسبی صورت نپذیرد، نگرانی ما در خصوص حفظ امنیت جانی دانش‌آموزان‌مان افزایش می‌یابد.

سعدی‌پور اضافه کرد: فرهنگ پیشگیری و مقابله در برابر حوادث طبیعی باید از مدارس شکل بگیرد و در کودکان و نوجوانان نهادینه شود و شعار مهم «خانواده آماده، مدرسه ایمن، جامعه تاب آور» اجرایی شود.

این  مسؤول خاطرنشان کرد: طرح دادرس (دانش‌آموز آماده در روزهای سخت) با همکاری هلال احمر و آموزش و پرورش چندسالی است که در مدارس به اجرا در می‌آید و تا کنون در حدود ۳۰ هزار دانش‌آموز مازندرانی در این طرح، آموزش‌های اولیه برای امداد و نجات را پشت سر گذاشته‌اند.

انتهای پیام/۸۶۰۵۱/غ

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش و پرورش مازندران مانور زلزله مدارس فرسوده مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۶۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند

به گزارش صدای ایران از ایلنا، عضو شورای شهر تهران با تاکید بر این که دغدغه مهم و اصلی شهروندان محله جوادیه سکونت اتباع بیگانه است، گفت: شرایط به گونه‌ای است که ۶۰درصد از ساکنان این محلات را اتباع تشکیل می‌دهند. ۱۰ تا ۳۰درصد دانش‌آموزان مدارس این محله نیز از اتباع هستند.

ناصر امانی در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران در جریان ارائه گزارش بازدید از محله جوادیه با بیان این که ۴۴درصد از بافت این محله فرسوده است، اظهار داشت: علی‌رغم تسهیلاتی که شورا و شهرداری برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته‌اند، به دلیل ریزدانگی، نزدیک به ۱۰۰فقره پروانه نوسازی بافت فرسوده در این محله صادر شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان این که شهرداری در روز‌های اخیر به‌خوبی در جمع آوری معتادان عمل کرده است، گفت: مساله‌ای که وجود دارد بازگشت معتادان است؛ کما این که در گذشته نیز بار‌ها به محل بازگشته‌اند.

امانی با بیان اینکه سقف یکی از مدارس محله جوادیه در حال ریزش است، تصریح کرد: تجمع ده‌ها نفر از اتباع در یک واحد مسکونی، نارضایتی مدیران مدارس و درخواست برای راه اندازی مدرسه مجزا برای اتباع در این بازدید مطرح شد.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین درخواست‌های مردم محله جوادیه شامل ساماندهی اتباع بیگانه، جلوگیری از ورود آنها به محلات قدیمی و تعیین تکلیف ریل‌های راه‌آهن است که هیچ‌یک به مسئولیت شهرداری بازنمی‌گردد و وزارت کشور و اداره اتباع باید به این موضوعات رسیدگی کنند.

دیگر خبرها

  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • هشتاد درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل